Brugerdiskussion:Hp

Skift til: navigering, søgning

Hej @Hp - er du atkiv? Har du en plan for dette? Jeg er forholdsvis ny og har skrevet lidt på Wikipedia og lagt Ribe billeder op på Wikimedia Common. Men måske jeg bruger min kræfter forkert.... Pft. Thomas Dahlstrøm Nielsen

Hej Thomas og tak for henvendelsen. Ribewiki har i 12 år stort set været et måske lidt for nørdet enmandsprojekt. Siden omkring 2014 har jeg taget emner op af mere bred og forhåbentlig international interesse, startende med luftskibe, dernæst fly, så skibe og nu igen fly. Inden længe har jeg gennemgået alle Flyvevåbnets ulykker. Det er stadig kun en hobby, men da det ikke går så godt i mit taxafirma ville jeg gerne arbejde mere professionelt med noget som dette og jeg forsøger derfor snart for første gang at få økonomisk hjælp fra en fond.
For at gøre det mere attraktivt for nogen som dig at deltage ved jeg godt at brugergrænsefladen i mediawiki-softwaren skal forbedres, men det er temmelig udfordrende hver gang softwaren skal opgraderes, så de sidste par år har jeg for eksempel haft problemer med uploadede billeder. Derfor foretrækker jeg også selv commons, trods copyright-regler.
Jeg vil gerne sikre mit hidtidige arbejde på Ribewiki for fremtiden og det har topprioritet. Det er min plan på en eller anden måde at opdele wikien i 2 (eller oprette en ny), så lokal information bevares, mens national og international interessant information opprioriteres. Jeg synes dog at Ribewiki er et meget godt navn for begge, så den plan venter på jeg får bedre tid og råd.
En stor forhindring for det videre arbejde er dansk fonds-lovgivning som ikke tillader økonomisk støtte til enkeltpersoner, så jeg efterlyser en Nobelpris for kulturformidling på nettet eller digital omstilling, som det her jo i virkeligheden er.
Venlig hilsen Hans Peter Kjær - Hp (diskussion)